Beoordelingen van Pokecity Haarlem

Recente recensies

5.0
Taylan
21 oktober 2021

Was weer heerlijk!

Martine
18 oktober 2021
R van Dansik
9 oktober 2021
Bolwerk
7 oktober 2021
Linda
4 oktober 2021
B
2 oktober 2021

Erg lekker!

Willem
20 september 2021

Super lekker!

Noo
20 september 2021

Duurde heel lang, bezorgtijd was al laat (20:10) maar werd pas echt bezorgd rond 20:45

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
17 september 2021

Eerste oeer besteld, super snel, super vers en super lekker

Leontien
17 september 2021

Superlekker! Alleen jammer dat mijn - ook bestelde - avocado er niet op zat...

I van Haselen
1 september 2021

Voor het eerst hier een poké bowl besteld. Nou, dat gaat vaker gebeuren. Heerlijk vers en verzorgd samen gesteld. We hebben gesmuld‼️

Ljuba
24 augustus 2021

Bezorgd zonder stokjes, servetjes etc. Vind ik beetje slordig. Uit de bezorger komt geen enkele woord bij de deur. Voor de rest, eten zelf is lekker zoals altijd.

Boukje
16 augustus 2021

Heerlijke verse pokebowl! Goede kwaliteit en precies de juiste portie. Voor de bezorgtijd een lage waardering, want die was echt wel heel lang: om 18.30 uur besteld, om 19.50 uur bezorgd (door een overigens vriendelijke meneer). Dat is wel een verbeterpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
9 augustus 2021

De saus miste en bezorging duurde een uur

Sanne
9 augustus 2021

Echt by far de beste pokebowl die ik ooit heb gegeten! Verse ingrediënten en de sushirijst is echt zoals ie hoort te zijn. Ze bezorgen ook super snel wat ook fijn is. Ik bestel echt nooit meer ergens anders.Aanrader!

D. kortekaas
7 augustus 2021

Bedankt voor de smakelijke en riante portie.

LR
5 augustus 2021
Diego
27 juli 2021

The quality was fantastic as always. I ordered with double chicken and didn’t really get much chicken, it was pretty much normal single chicken amount even tho I paid for the extra portion. It doesn’t always happen but sometimes it happens. Yesterday I ordered the same thing and I got a good quantity of chicken which made me happy but today wasn’t much there. Besides this, I really like this restaurant, it’s great service and the people who work in the store are very charming and great to interact with. Thank you for all the great meals and for the great service.

Mariska Kloezen
26 juli 2021
Marjolein
26 juli 2021
Priscilla
24 juli 2021

Het blijft heerlijk, en op tijd

Gerda
23 juli 2021

Heerlijke bowl, superverse produkten, snelle bezorging, mooie porties... Ik ben n fan!

Kim
19 juli 2021

Paar keer besteld en steeds alles even lekker en smakelijk! Bezorging is ook top, netjes en op tijd! Word me favo dit

Lisa
12 juli 2021

Het was lekker alleen er zat veel te weinig rijst bij de pokebowl.

Annoniem
11 juli 2021

Super lekker!

Marcel
6 juli 2021

Heerlijke maaltijd op tijd😀!

Charlotte
2 juli 2021

De pokebowl was lekker maar de edamame salade was verschrikkelijk. Een half potje Chili vlokken eroverheen is allesbehalve smakelijk en niet te eten..

Anna
30 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten en gedronken 👌

Hprst
23 juni 2021
Lulu
20 juni 2021

Snelle levering en weer heerlijk vers:)

Daan
18 juni 2021
Martine
18 juni 2021

Crispy chicken is een aanrader

Marije
6 juni 2021

Ik mist alleen de zalm die ik erbij besteld had als extra topping. Verder was het wel erg lekker en zou ik zo nog keer bestellen. Ook netjes optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romkes
3 juni 2021

Was weer super

Tineke
3 juni 2021

Was weer top

Anoniem
29 mei 2021
Annabel
28 mei 2021

Altijd goed!!

Olga
26 mei 2021

Vorige keer een beetje gemopperd, maar vandaag was de bowl echt weer helemaal top! Goed gevuld, vers en mooi op tijd bezorgd! Ik kreeg nog heel lief een voucher na mijn gemopper, dus nu een zeer verdiende 5/5 beoordeling!

Danie
22 mei 2021

Heerlijke pokeh bowl! Echt een aanrader.

Chelsea
22 mei 2021
Priscil
22 mei 2021

Lekkere verse producten, en goede portie! Leuke bezorger.

Olga
20 mei 2021

Ik ben enorm fan van Pokecity en bestel vaak. Heerlijke bowls, goed gevuld, op 1x na prima snelle bezorging. Maar vandaag een beetje teleurgesteld. Echt heeeel weinig zalm op de bowl, een enorme hoeveelheid radijs en veel meer rijst dan normaal. Hopelijk een incident! Dat zien we de volgende keer wel weer! :-)

Sara
20 mei 2021

Hele snelle verzending en heerlijk eten!! Zeker aan te raden

Noot
18 mei 2021

Het was super, erg vers en zo veel dat we het zelfs niet opkregen

Peter
15 mei 2021

Op tijd besteld en 19:30u als bezorgtijd opgegeven. Die ook bevestigd gekregen. Toch stond de bezorger al om 19 uur voor de deur. Dat lijkt lekker vlot, maar dat was dus niet afgesproken. Gelukkig zat er niet veel warm spul in de bestelling want we konden het echt pas om half acht eten.

Petra
14 mei 2021

Heerlijke pokebowls! Fijn dat je zelf kan bepalen wat je erin en erop wilt, dus naar ieders eigen smaak. Ik hoop dat jullie weer snel ook in Hillegom komen bezorgen, maar anders kom ik ze gewoon weer ophalen!

Marjolein Paardekooper
12 mei 2021

De lekkerste pokebowls die er bestaan! Kregen er nog een bakje sashimi bij ook, topservice!

Debbie List
10 mei 2021

Snelle bestelling maar er miste helaas veel in onze bowl. Er miste in totaal 3 producten wat er niet in zat terwijl we dat wel hadden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
9 mei 2021

Deze pokrbowls zijn altijd heerlijk. Mijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. van Holstein
8 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Lia
8 mei 2021

Alleen jammer dat de bestelde avocado was vergeten.

Naomi
3 mei 2021

Pokebowl was erg lekker, zoals altijd. Bezorging was sneller dan aangegeven, dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Feiner
2 mei 2021

Great service, order was missing salmon (which can happen on busy sunday) so a new order was dispatched immediately! 5 stars

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
2 mei 2021

Mooi op tijd en erg smakelijk 😀

Ike
14 april 2021

Prima: op tijd en heerlijk!

Szymon
14 april 2021

Lekker zoals altijd!

Robin Boon
31 maart 2021

Was weer top !

Robin
27 maart 2021

Snel, heerlijk en dit keer ook echt alles cf. bestelling.

Marleen Van der Berg
26 maart 2021

Heerlijke poke bowl, lekker vers, royale portie

Carole
23 maart 2021

as usual so delicious, fresh and excellent price quality. best in town

Linda
18 maart 2021

Heerlijk !! Jammer dat er geen eetstokjes bij geleverd waren.....

Edwin
15 maart 2021

Lekker, gezond en voor een goede prijs!

Sara
14 maart 2021

Optijd bezorgd en smaakte heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ljuba
9 maart 2021

Super lekker bowl. Ook prima gevuld met alles gelijk (en niet alleen maar eenberg rijst en dan 2 hapjes van de rest). Snelle bezorging. Korting gekregen nadat ik zoveel dagen niet besteld heb. Top!

Robin Boon
8 maart 2021

Top poke bowl en goede follow up bij bezorging ivm verkeerde adresinvoer

Gabrielle
7 maart 2021

Super eten, altijd vriendelijk, altijd een verrassing bij de bestelling🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
7 maart 2021

TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
6 maart 2021

Aller lekkerste poke bowls😍

Sandt
28 februari 2021
Taylan
27 februari 2021
Gijs
27 februari 2021

Prima Bowls, kwaliteit vis en versheid producten in orde. Laatste bestelling ontbrak avocado, lastig contact leggen vervolgens. Benieuwd of ik hier nog iets op terughoor. Met avocado was het 5 star

Sabine
26 februari 2021

Super lekker poke bowl en zelfs eerder bezorgd dan aangegeven!

Chris
26 februari 2021

Heerlijk eten en lekker vers. Goede verhoudingen

Robin
18 februari 2021

Helemaal goed!

Joke
15 februari 2021

Snel in huis en heerlijj

Eef
12 februari 2021

Altijd goed!!

Cilla
9 februari 2021

Gewoon heerlijk, en altijd optijd

Aa
6 februari 2021

Heerlijk eten, fijne website en goede prijs/ kwaliteit verhouding! En de bezorging zelfs op tijd! Snel weer bestellen.

Nancy
6 februari 2021

Het eten is echt zalig. Helaas al een paar keer een "slechte" ervaring gehad, maar we geven niet op. Vandaag helaas twee ingrediënten te weinig.

Hatice
6 februari 2021

Ik blijf elke keer een review plaatsen omdat dit gewoon superbowls blijven!! Ik geniet er 2 dgn van. Bezorger altijd stipt op tijd!! Dank dank dank!

Olga
5 februari 2021

Door een lastig dieet had ik moeite met kiezen van een sausje. Even gebeld en zeer vriendelijk geholpen. Uiteindelijk een paar lekkere sausjes erbij gekregen! Super lief! Bowl was heel lekker en van goede kwaliteit.

Danique
30 januari 2021

Heerlijke verse pokébowls! Ruime porties. Bezorging duurde wat lang (ongeveer 50 minuten), maar het was dan ook zaterdagavond. Voor herhaling vatbaar!

Martine
29 januari 2021

Het was weer heerlijk, aanrader!

daniel
28 januari 2021

always perfect👍🏼

Seb
28 januari 2021

Altijd goed en vers! Heerlijk

PN
18 januari 2021

Een goed gevulde Poke bowl. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bien
17 januari 2021

Was heerlijk! Super snel bezorgd, en veel meer dan verwacht. Goede prijs kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
17 januari 2021

Pokebowls waren zoals altijd heel erg lekker en bezorging was keurig en op tijd. Helaas waren wij deze keer onaangenaam verrast door prijs/ kwaliteit verhouding van jalapeñosticks (zeer weinig gevuld en erg prijzig voir wat je kreeg) en door het portie Wasabi (€0,99) wat echt te karig was, erg jammer. Volgende keer zullen wij deze zeker niet bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
15 januari 2021

Lekker. Geen japanse mayo apart bijgevoegd als besteld en geen op eten. Uiteindelijk ruim 100 min op eten gewacht. Mmmh. Eerdere keren ook altijd bezorgde niet in overeenstemming met bestelling. Jammer.

Martine
15 januari 2021

Heerlijke pokebowls!

Andre
15 januari 2021

Samenstelling was niet helemaal gelijk aan hetgeen wij besteld hadden, maar het was wel uitzonderlijk lekker. Zeer zeker een aanrader!

B de hart
12 januari 2021

Netjes op tijd, Goed verpakt, Warme producten goed warm

LV
12 januari 2021

Rijkelijk belegd en goede kwaliteit van gebruikte producten. Ook flinke porties.

Lotte
11 januari 2021
Dennis de Graaf
11 januari 2021

Goed gevulde pokebowl, heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pay
4 januari 2021

Levering op tijd alleen de zalm vergeten op 1 pokebowl. Netjes afgeleverd en vriendelijke bezorger.

Annabel
30 december 2020

We hebben er 1,5 uur op moeten wachten maarrrr het was het waard want de bowl was heerlijk. Vers, goed gevuld en lekker. Zal vaker hier gaan bestellen.

Mike
28 december 2020

Vergeet alle andere tentjes voor gezond betaalbaar en vooral vers!!eten. Echt complimenten voor deze zaak! Geen enkel min punt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabio
26 december 2020

Best poke in Haarlem!

Irene
21 december 2020

Net als alle andere keren héérlijke pokebowls keurig op tijd bezorgd. Top!

Chantal
21 december 2020

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
21 december 2020

Heerlijke pokeboel.. enige puntje van kritiek is dat er een beetje meer rijst in had mogen zitten! Ik hapte vooral groente ipv met rijst! Verder niks op aan te merken! Goede smaak! Veel toppings! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
19 december 2020

Geweldige service mogen ontvangen!! Bedankt voor de levering hier ietsjes verder weg! Het was heerlijk. Tot snel

Danielle
17 december 2020

Heerlijk en op tijd! Top verzorgd weer, dank!

Chantal
10 december 2020

Was weer heerlijk

Sandra Schipper
9 december 2020

Het eten kwam weliswaar te laat maar werd heel netjes gebeld door super vriendelijk iemand die hiervoor excuses maakte. En dan kan zoiets wel eens gebeuren maar de manier waarop het dan wordt goed gemaakt , heel fijn. En de bezorger ook super aardig!

Martine
8 december 2020

Goed gevulde pokebowl

Remco
6 december 2020
daniel
5 december 2020
Gideon
5 december 2020

Ik heb gekozen voor bestelling ophalen. Heel jammer dat na thuiskomst bleek dat het bestelde drankje niet mee ingepakt was. Maar de meiden in de winkel hadden het wel heel gezellig met elkaar.

Larissa
3 december 2020

Al meerdere keren besteld, altijd erg lekker, vers en op tijd bezorgd.

Patrick
29 november 2020

Great quality bowl as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
28 november 2020

Makkelijk en overzichtelijk via website te bestellen, maaltijden waren precies op tijd geleverd door keurige bezorger en de maaltijden waren heerlijk! Zeer ruime porties, vers en blij met prijs/ kwaliteit verhouding! 😃

Tineke
28 november 2020

Was top.

Hollander
27 november 2020

Was weer super! Vers en niet gierig

Marije
26 november 2020

Het was heerlijk!

Serena
25 november 2020

Vriendelijke bezorging, mooie goeie portie en heerlijk gegeten! Super!

Bianca
22 november 2020

2e x hier besteld en super tevreden weer. Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en het eten was weer heerlijk! Kan niet wachten om weer te bestellen 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maartje
24 oktober 2020
Joke
23 oktober 2020

Top op tijd bezorgt .en heerlijk echt een aanrader

Silvia
23 oktober 2020

Eten was op de gewenste tijd klaar en smaakte erg lekker. Personeel is vriendelijk.

Meike
22 oktober 2020

Vlotte bezorging maar t eten was niet zo lekker. Aan de avocado zat nog schil en de mango waren hard en smakeloos. Jammer want heb eerder wel heerlijk gegeten bin jullie.

Bieke
22 oktober 2020

Aanrader!!

Carla
18 oktober 2020

Super vers, erg lekker en een royale portie👍

Elma
17 oktober 2020
Carla
16 oktober 2020

Was weer precies op tijd en heerlijk.

Maria
12 oktober 2020

Heerlijk, Rijk gevuld, Verse ingrediënten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
11 oktober 2020

Goed gevulde pokebowl en lekkere loempia’s. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
8 oktober 2020
Paulien
7 oktober 2020

Grote bestelling geplaatst, wat geen probleem was. Alles klopte en was erg lekker!! Goede en vriendelijke communicatie.

Gabrielle
5 oktober 2020

Iedere week weer super lekker... Top👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ggz ingeest
3 oktober 2020
Eva Konings
3 oktober 2020

Het was heerlijk; volgende dag weer besteld. Heel vers en meer dan voldoende, favoriete pokebowl tot nu toe!

Denise
2 oktober 2020

Wij hebben hier al zo vaak besteld. Altijd top, bezorging is ook altijd goed en snel! Echt een aanrader!

Dex
30 september 2020
Könning
23 september 2020

Bestelling was niet volledig; bestelde was deels niet voorradig en bestelling duurde 2 uur. Wat we hebben gegeten was lekker

Joke
19 september 2020

Top

Linda
17 september 2020
Patrick
14 september 2020
Joke
13 september 2020

Heerlijk zo als altijd en op tijd top

Patrick
7 september 2020
Julia
3 september 2020
ID
31 augustus 2020
Patrick
31 augustus 2020

Food was great but was missing the seaweed I paid extra for

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
30 augustus 2020

Het was de 1e x dat ik hier een poke bowl bestelde en het is zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijk personeel, snel bezorgd en een erg lekkere Poké bowl. 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa Reverda
30 augustus 2020
Marion
25 augustus 2020

Was weer heerlijk.

Patrick
24 augustus 2020

Great bowl, best I’ve had so far with 3 orders at Pokecity

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
22 augustus 2020

top op tijd en heerlijk

Odile v Aken
22 augustus 2020

Het is fantastisch heerlijk eten en altijd precies oprijd

Mara
19 augustus 2020

De zalm bowl vond ik erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Joke
14 augustus 2020

eten was top .en op tijd perfect

Marja
12 augustus 2020
Janneke Brangert
9 augustus 2020
Taylan
5 augustus 2020

Verse producten & heerlijk gegeten!! Mijn nieuwe adres voor Pokebowl.

Marja
2 augustus 2020
Gerard Douwer
29 juli 2020

Was heeeeerlijk en optijd bezorgd!!! super lekkere pokebowls

Judith
27 juli 2020

Heerlijke Bowl en hij kwam mega snel, super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
25 juli 2020
Ties
24 juli 2020

Duurde 1 uur en 20 min. Kregen ter compensatie wat loempia’s dus dat was prima. Vervolgens was er alleen voor 1 grote poke bowl een kleine gegeven terwijl we daarvoor extra betaald hebben. Prima lekker wel verder.

Karin
23 juli 2020

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!